Domovinski pokret predao kandidacijske liste za gradske četvrti i mjesne odbore za izbore u Zagrebu

Domovinski pokret predao kandidacijske liste za gradske četvrti i mjesne odbore za izbore u Zagrebu

21.04.2021.

Domovinski pokret danas je u zagrebačku Gradsku upravu predao kandidacijske liste za gradske četvrti i mjesne odbore za predstojeće lokalne izbore u Zagrebu.

„Na lokalne izbore u Zagrebu izlazimo u svih 17 gradskih četvrti i u više od 90 posto mjesnih odbora što će Domovinski pokret svrstati među stranke koje će biti najzastupljenije na ovim lokalnim izborima u Zagrebu. U samo godinu dana osnovali smo preko 250 ogranaka u Hrvatskoj, imamo više od 12 tisuća članova i na ove izbore izlazimo s kandidatima na puno županijskih, gradskih i općinskih razina. Nakon što smo na parlamentarnim izborima osvojili 16 mandata i potvrdili se kao treća politička snaga u Hrvatskoj, odlučni smo u nakani da i na predstojećim lokalnim izborima ostvarimo odličan rezultat“, izjavio je Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika grada Zagreba na predstojećim lokalnim izborima.

Ovom prilikom zahvalio je svima koji su sudjelovali u kreiranju kandidacijskih lista te najavio da će Domovinski pokret do kraja tjedna imati i potreban broj potpisa potpore za kandidaturu za gradonačelnika Grada Zagreba.

„Domovinski pokret na ovim izborima ima veliku šansu, jer mi nismo kompromitirani ljudi, nama nitko ne može prigovoriti da smo za nekoga dizali ruku, radili trule kompromise, igrali se žetončića ili izgrađivali objekte u kojima je jedini cilj bio zamračiti novce. Mi smo ljudi koji znaju raditi svoj posao, dokazali smo se u svom poslu i imamo potrebna znanja i kompetencije da svim Zagrepčankama i Zagrepčanima ponudimo novi i drugačiji model upravljanja. Važno je tko će i na koji način upravljati velikim zagrebačkim proračunom. To može samo tim stručnih ljudi, a ne jedna osoba kao što je to bilo do sada“, zaključio je Miroslav Škoro.