Potpisan Sporazum o izbornoj suradnji Domovinskog pokreta i Zelene liste za lokalne izbore

Potpisan Sporazum o izbornoj suradnji Domovinskog pokreta i Zelene liste za lokalne izbore

13.04.2021.

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta te kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba i Nenad Matić, predsjednik Zelene liste, potpisali su danas u Zagrebu Sporazum o izbornoj suradnji za predstojeće lokalne izbore u Gradu Zagrebu. 

Nenad Matić, predsjednik Zelene liste, ovom je prilikom istaknuo da je potpisivanje ovog Sporazuma nastavak suradnje Zelene liste i Domovinskog pokreta započete za prošle predsjedničke izbore u Hrvatskoj. Smatra kako dokazana stručnost i iskustvo Miroslava Škore može pomoći gradu Zagrebu u rješavanju nagomilanih problema te kako izborni program Domovinskog pokreta nudi kvalitetna rješenja za zelene politike, održivi razvoj, gospodarenje otpadom i obnovljive izvore energije u gradu Zagrebu.

Škoro Nenad Matić

 „Miroslav Škoro je uspio sa svojim suradnicima stvoriti treću stranku po snazi u Hrvatskoj, koja će vjerujem dodatno osnažiti svoju poziciju nakon ovih lokalnih izbora. Uvjeren sam da će Miroslav Škoro biti gradonačelnik grada Zagreba te da će sa svojim zamjenicima Anom Lederer i Slavenom Dobrovićem, i uz našu podršku, svoj program provesti u djelo“, zaključio je Nenad Matić.

Škoro Matić

Miroslav Škoro je istaknuo kako će podrška Zelene liste doprinijeti autentičnosti i ostvarenju svega onom što je sadržano u izbornom programu.

Škoro Matić

„Ne podržavamo vatrogasne metode i onaj koji vodi grad mora imati cjelovit pristup rješavanju problema grada, među kojima svakako i zelenih politika. Volim ovaj grad, odabrao sam da u njemu živim i tu sam 25 godina. Nažalost, grad je danas devastiran i zapušten i mi ćemo mu u iduće četiri godine pomoći da ponovno zasvijetli na karti Hrvatske i Europe, a posebno pritom mislim na zelene politike, kako više ne bi izgledao kao ružno okićena jelka“, naglasio je Miroslav Škoro.

Škoro Matić

Ponovno je istaknuo i nužnost hitnog rješavanja problema Jakuševca i općenito sustava gospodarenja otpadom u gradu Zagrebu za koji program Domovinskog pokreta predviđa realna i provediva rješenja.

Izjave pronađite na poveznici.