Škoro iz Stenjevca: Ovo je grad za sve nas i učiniti ćemo ga ponosnim

Škoro iz Stenjevca: Ovo je grad za sve nas i učiniti ćemo ga ponosnim

11.04.2021.

Miroslav Škoro danas je sa svojim timom obišao gradsku četvrt Stenjevec te proveo ugodno vrijeme družeći se s građanima na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom.

„Po broju stanovnika i ovo je jedna od brže rastućih četvrti gdje, kao i u mnogim drugim četvrtima, rast broja stanovnika ne prati adekvatna infrastruktura niti sadržaji. Ovaj dio grada mora biti prometno povezaniji i nužno rješenje je povezivanje tramvajskom mrežom, uz bolju regulaciju prometa i više parkirnih mjesta. Također, potrebna je i kvalitetnija komunalna usluga u vidu boljeg zbrinjavanja otpada, kao i dostupnija zdravstvena usluga. Moja današnja poruka građanima ove četvrti je da ćemo osluškivati njihove potrebe i pratiti ih infrastrukturom koji će im omogućiti kvalitetniji život“, rekao je Škoro.

„Danas iz Stenjevca poručujem kako nema superheroja i nitko ne može sve. Ali možemo i moramo bolje. Ovo je grad čestitih i vrijednih ljudi koji izdvajaju velike novce za prirez. Ovo je grad za sve nas i učinit ćemo sve da budemo ponosni na njega i da u njemu naša djeca imaju sve ono što imaju i djeca u drugim europskim gradovima!“, poručio je Škoro iz Stenjevca.

Fotogaleriju i video pogledaju u nastavku.