Škoro na HRT-u otkrio što mu sve smeta u upravljanju Zagrebom

Škoro na HRT-u otkrio što mu sve smeta u upravljanju Zagrebom

08.03.2021.

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba dr. sc. Miroslav Škoro poručio je u Dnevniku HRT-a kako njegov tim ima politički program na kojem radi već nekoliko mjeseci i on je vrlo opsežan.
Istaknuo je kako su ovo izbori na kojima se može pokazati iskustvo u upravljanju.
- Meni smeta što je Zagreb grad u kojem nema transparentnosti u proračunu, ne znamo koliko smo dužni i koliko zarađujemo, smeta mi što Zagreb izgleda kao božićno drvce okićeno kantama za smeće, što se automobili parkiraju na nogostupu, što imamo bezbroj ležećih policajaca, što se netransparentno biraju socijalni programi, rekao je Škoro.Naglasio je kako se mnogo novca u gradu Zagrebu troši nenamjenski, a to je oko 50 milijuna kuna.

Škoro je istaknuo kako očekuje da ljudi shvate da ovim izborima trebaju napraviti promjenu.

- Mi smo svi u politici i imamo se pravo kandidirati i nadati nečemu, istaknuo je i dodao kako smatra da je on taj koji može riješiti probleme u gradu Zagrebu.

Škoro je naglasio kako je pitanje šala i pošalica koliko ima tramvaja i kamo vode te koliko ima vrtića. Pitao je ima li novinarka balkon te ja naglasio kako je tu u pitanju sila puta krak i bitno je koliko će se on opteretiti. Ako se malo stane na rub onda se optereti balkon i on pukne, ali to ne znači da ne treba imati balkon.

HDZ se ponaša kao neki veliki nogometni kub i treba igrati s manjim klubom te kada ih pitaju zašto oni igraju, a iz manjih klubova govore da igraju zbog nogometa, a ovi govore, da vi ne igrate mi bi bili prvaci.